Hei, god sommer. Vi tar ferie fra 7.juli-7 august 2017. Vi har i perioden ingen sendinger.

BBQ-marinert reinsdyr biffsnadder

bbq-marinert-biffsnadder-ferdig

BBQ-saus, gir ca. 4 dl

2 strøkne ss pulverkaffe
2 toppede ss brunt sukker
1 dl kokt vann
½ rødløk
3 fedd hvitløk
½ dl eddik
4 ss tomatpuré evt ketchup
2 ss sennep
3 ss rapsolje
2 ts organo
2 ts basilikum
Saft fra 1 sitron
½ ts kajennepepper (valgfritt)

Print Recipe
Bbq-marinert reinsdyr biffsnadder
Forberedelse 8 timer
Koke/steketid 20 minutter
Porsjoner
personer
Forberedelse 8 timer
Koke/steketid 20 minutter
Porsjoner
personer
Notater

Legg opptint biffsnadder i et dørslag og la blodet renne av i noen minutter, før du legger det i en glassbolle.

bbq-marinert-biffsnadder-kjott

 

Tilsett BBQ-sausen og bland godt inn i biffstrimlene. La kjøttet marinere i 2 – 6 timer i kjøleskapet. Det kan man gjøre før man drar på aktiviteter eller jobb. Dermed er det klart til å steke kjøttet ved hjemkomst.

bbq-marinert-biffsnadder-i-bolle

 

Grønnsakene som trengs

bbq-marinert-biffsnadder-gronnsaker

 

Sett stekeovnen på 150*C og varmluft. Skyll blomkål og fjern bladene rundt. Skjær i buketter og legg i ildfast form. Legg over cherrytomater og grovkuttet vårløk. Fordel rapsoljen over grønnsakene, strø over salt, pepper og oregano.  Sett i ovnen, stekes i 15-20 min.

bbq-marinert-biffsnadder-i-langpanne

 

Brun marinert biffsnadder i klarnet smør. Tilsett oppkuttet paprika og champignon når kjøttet har avgitt saft. Strø over litt maldonsalt og stek i ett par minutter til grønnsakene er klare.

bbq-marinert-biffsnadder-i-panne

 

Rør sammen 2 ss naturell yoghurt, 1 ss BBQ-saus og en klype salt. Og vips… en nydelig dressing.

bbq-marinert-biffsnadder-paa-fat

Biffsnadder får du her. Hva med å prøve en gourmet kasse?

kr 2.449 inkl MVA
1kg 279,-
Nyhetsbrev fra Fjellvilt
Få oppdateringer og tilbud
Nyhetsbrev fra Fjellvilt
Få oppdateringer og tilbud