Grovpølse med kesamdipp og ferske grønnsaker

Grovpølse med kesamdipp og ferske grønnsaker
Er du lei av smakløse pølser, skal du prøve vår grovpølse! Saftfull og med pirrende smaksopplevelser for den kresne. Oppskriften er perfekt for to personer til et herlig hverdagsmåltid.

Print Recipe
Grovpolse med kesamdipp og ferske grønnsaker
Forberedelse 5 minutter
Koke/steketid 13 minutter
Passive Time 20 minutter
Porsjoner
personer
Ingredienser
Forberedelse 5 minutter
Koke/steketid 13 minutter
Passive Time 20 minutter
Porsjoner
personer
Ingredienser
Notater

Grovpølsa må være romtemperert før tillaging. Da får du den beste smaken.

Ingredienser:

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-raavarer

Kok opp vann. La grovpølsa trekke i 15 minutter i kjelen mens du lager resten av maten. Pølsevannet skal ikke saltes.

 

Start med å dele opp reddik, hvitløkfedd og persille og bland i en skål.

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-dill-reddik-hvitlok

 

Bland i 2 ss kesam, litt søtpaprika (glemte paprikaen på det forrige bildet) og pepper.

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-dipp

 

Del opp championer, sjalottløk og tomaten. Stek på litt sterk varme i 3-4 minutter

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-i-panne

 

Grovpølsa er ferdig etter ca 13-15 minutter.  Lag en stripe og riv av skinnet.

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-grovpolse

 

Et nydelig måltid meg grovpølse og masse gode smaker, deles med den som betyr mest for deg<3 Pynt med litt dill og fersk reddik. Riv av stilken på dillen da den er ubehøvlig. Velbekomme, sier jeg da!

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker

Grovpølse er saftig og god på smak. Fordi det er en 100% kjøttpølse, smaker det noe annet enn det du er vant med via butikk. Vi lager den fra bunnen av, som det ble gjort på norske gårder før. Sjekk blandingen i "kjapt og godt kassen"

238,-/kg
Nyhetsbrev fra Fjellvilt
Få oppdateringer og tilbud
Nyhetsbrev fra Fjellvilt
Få oppdateringer og tilbud