Til kjøpsbetingelser fullstendig versjon

Kjøpsbetingelser kortversjon


Ta deg tid og les gjennom kjøpsbetingelsene. De er forståelige, og skal gå an å lese for alle oss vanlige folk.

Sist oppdatert 02.11.2022

Bestilling

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server. Vi bekrefter din bestilling gjennom å sende deg en ordrebekreftelse. Dersom ett eller flere produkter i bestillingen er utsolgt, forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre eller deler av denne. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om det, sammen med informasjon om hva vi kan tilby, enten i form av erstatningsvare, senere levering eller tilbakebetaling. Du vil få muligheten til enten å akseptere vårt nye tilbud, med de endringer vi foreslår eller å kansellere hele ordren og få tilbakebetalt.

Avbestilling

Du kan avbestille varene. Det må skje innen første mandag kl 0600 eller tirsdag kl 0600

Parter:

Selger er: Fjellvilt AS gjennom vår nettside www.reinkasse.no. Org. nr: 974457237MVA, Brekkveien 2605, 7370 Brekkebygd, og blir i det følgende benevnt «Fjellvilt», «selger», «vi», eller «oss». Vårt telefonnummer er 91 00 18 00.

Kjøper er: Den person som er oppgitt som kjøper i ordrebekreftelsen, og blir i det følgende benevnt «kjøper», «bruker», «du», «deg», «din», eller «ditt». Du må være over 18 år eller ha samtykke fra foresatte for å gjøre bestillinger i vår nettbutikk.

 Reinkassene:

1) Om reinkassene:

Er frysevarer. De består av ett eller flere enkeltprodukter som utgjør de forskjellige reinkassene. Alle produkter er vakuumpakket i vakuumposer med produktetikett utenpå. Enkeltproduktene er pakket i isoporkasse med pappkasse utenpå. Det gir god isolering.

2) Frakt og levering:

Vi sender på følgende måter:

 • Bring
 1. Klimanøytral servicepakke må hentes på post i butikk. Du får sms/epost når varen kan hentes.
 2. På døren leveres hjem til deg hverdager mellom kl 17-21. Du blir oppringt/sms ca 30-60 min før levering.
 3. I postkasse med sporing. Du får sms fra Bring.

Avhengig av hvilket postnummer du har, får du mulighet for å få varen levert i postkassen, på døren eller post i butikk. Vi sender reinkassene mandager og tirsdager*, utenom helligdager og perioden 20.mai – 01.september, da den er stengt pga. for høy frakttemperatur. * Beregner fraktkalkulatoren mer enn fire virkedager, sender vi påfølgende mandag. Det tar ofte 1-3 dager før du mottar varene i byer/tettsteder. NordNorge og mindre steder kan ta 2-4 dager. I varme perioder over 20*C, forbeholder vi oss retten til å sende varer på et senere tidspunkt, dersom fraktkalkulatoren beregner tre dager i posten eller mer. Du vil i såfall få beskjed om det. 

 • Hente selv

1.Noen ganger reiser vi rundt med egen transportbil. Vi bringer varen frem til hentested der du må møte oss på angitt sted til angitt tid. Dette valget er kun delvis tilgjengelig i nettbutikken etter hvilken adresse du har.

2. Møt opp på Fjellvilt AS sin adresse og hent varene selv.

3) Betaling:

Vi har fire betalingsmåter:

 1. Betal enkelt og sikkert med den nordiske betalingstjenesten Netaxept. Kortinformasjonen din overføres og behandles av dem. Det gjør at dine kortdata ikke er synlig eller lagres på www.reinkasse.no.
 2. Betal enkelt og sikkert med paypal. Du trenger ingen paypalkonto og transaksjonen går raskt og smertefritt. Paypal er en tredjepart betalingsløsing der transaksjonen foregår utenfor våre nettsider, der kun paypal behandler kortinformasjonen din.
 3. Direkte bankoverføring. Betal med ordrenummer som tekst i nettbanken til vårt kontonummer.
 4. Kontant ved levering. Betal med bankkort ved levering av varen ved et angitt hentested, se «hent selv».

4) Priser:

Variabel pris etter hvilken reinkasse eller enkeltprodukt du velger. Prisene inkluderer merverdiavgift. Frakt kommer i tillegg til bestillingen, eller vi betaler frakten for deg over et gitt beløp. Vi tar forbehold om at prisfeil kan oppstå.

5) Risikoen for varen:

Vi bærer risikoen for varen inntil den er tilgjengelig for deg, levert på døren, post i butikk eller i postkassen. Frysevare, husk å hente innen 2 timer.

6) Angrerett

Ihht. til §22 i Angrerettloven gjelder ikke angreretten ved avtaler om:

 • levering av varer som forringes eller raskt går ut på dato.
 • levering av forseglede varer som av hensyn til helsevern eller hygiene ikke er egnet for retur, og der forseglingen er blitt brutt etter levering

Våre reinkasser og enkeltprodukter er å forstå som varer som forringes forholdsvis raskt etter at du mottar dem, og faller derfor utenfor angrerett loven.

7) Forsinkelse

Dersom vi ikke klarer å levere varen i henhold til bestillingen og ordrebekreftelsen, kan du om du vil, heve kjøpet eller vi kan tilby et prisavslag. Hvis det er forhold med leveringen utenfor vår kontroll, har vi ingen mulighet til å påvirke leveringen med tanke på leveringstidspunkt og kan ikke stå til ansvar for det.

8) Reklamasjon

Når du mottar varen, sammenlikn med ordrebekreftelsen, for å sjekke at du har fått varene i henhold til bestillingen. Dersom det er en feil eller mangel ved en vare ved utlevering, vil du ha anledning til å velge enten å få et nytt eksemplar av samme vare utlevert på et senere tidspunkt, eller få betalingen for denne varen kreditert til samme konto som stod for betaling av bestillingen.

9) Kjøperens forpliktelser

Du som kunde er ansvarlig for å skrive inn korrekt informasjon i bestillingen. Er det særskilte tidspunkt det ikke passer å motta varen, eller noe vi burde vite om din bestilling, skriv i ordrenotatene på checkoutsiden før du betaler. Når varen er disponibel for deg, plikter du å hente varen innen 2 timer. Er du ikke hjemme når varen blir levert på døren, må den hentes på post i butikk.

10) Hendelser utenfor Fjellvilt sin kontroll

Er reinkasse.no forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering, eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som ekstremt vær, brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valutarestriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er reinkasse.no fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle varens tilhørende kjøpesum.