Porsjoner | Forberedelse |
4personer | 8timer |
Koke/steketid |
20minutter |
|
|
Legg opptint biffsnadder i et dørslag og la blodet renne av i noen minutter, før du legger det i en glassbolle.
Tilsett BBQ-sausen og bland godt inn i biffstrimlene. La kjøttet marinere i 2 – 6 timer i kjøleskapet. Det kan man gjøre før man drar på aktiviteter eller jobb. Dermed er det klart til å steke kjøttet ved hjemkomst.
Grønnsakene som trengs
Sett stekeovnen på 150*C og varmluft. Skyll blomkål og fjern bladene rundt. Skjær i buketter og legg i ildfast form. Legg over cherrytomater og grovkuttet vårløk. Fordel rapsoljen over grønnsakene, strø over salt, pepper og oregano. Sett i ovnen, stekes i 15-20 min.
Brun marinert biffsnadder i klarnet smør. Tilsett oppkuttet paprika og champignon når kjøttet har avgitt saft. Strø over litt maldonsalt og stek i ett par minutter til grønnsakene er klare.
Rør sammen 2 ss naturell yoghurt, 1 ss BBQ-saus og en klype salt. Og vips… en nydelig dressing.