Porsjoner | Forberedelse |
2personer | 10minutter |
Koke/steketid | Passive Time |
10minutter | 25minutter |
|
|
Kjøttet skal være romtemperert før tilberedning. En god regel er å ta opp kjøttet om morgenen, ved bruk samme dag.
Ingredienser:
Kutt opp champignoner i båter. Kutt opp sjarlottløk og søtpaprikaen.
Kutt opp kruspersilleblader
Stek grønnsakene i panne på sterk varme til de er gyldne.
I varm panne, ha i tinesmør. Stek biffsnadderen på sterk varme. Ha på to klyper maldonsaltsalt, deretter godt med pepper. Stek i ca 2,5 minutter på hver side.
Smelt smør i en kjele. Ha i posen med béarnaisesaus. Følg anvisningen. Vi brukte vann i stedet for melk i sausen.
Legg opp på fat. Ha kruspersille på toppen. Det gir en lett søtlig og frisk smak i retten.
Velbekomme!