Biffsnadder talerken
Porsjoner Forberedelse
2personer 10minutter
Koke/steketid Passive Time
10minutter 25minutter
Porsjoner Forberedelse
2personer 10minutter
Koke/steketid Passive Time
10minutter 25minutter
Notater

Kjøttet skal være romtemperert før tilberedning. En god regel er å ta opp kjøttet om morgenen, ved bruk samme dag.

Ingredienser:

Biffsnaddertalerken-reinkjott

 

Kutt opp champignoner i båter. Kutt opp sjarlottløk og søtpaprikaen.

Biffsnadder-reinkjott-gronnsaker

 

Kutt opp kruspersilleblader

Biffsnadder-kruspersille

 

Stek grønnsakene i panne på sterk varme til de er gyldne.

Biffsnadder-gronnsaker-i-panne

 

I varm panne, ha i tinesmør. Stek biffsnadderen på sterk varme. Ha på to klyper maldonsaltsalt, deretter godt med pepper. Stek i ca 2,5 minutter på hver side.

Biffsnadder-i-panne

 

Smelt smør i en kjele. Ha i posen med béarnaisesaus. Følg anvisningen. Vi brukte vann i stedet for melk i sausen.

 

Legg opp på fat. Ha kruspersille på toppen. Det gir en lett søtlig og frisk smak i retten.

Biffsnaddertalerken-reinkjott-viltkjott

 

Velbekomme!

Biffsnadder får du her. Hva med å prøve hverdagskassen? Den har en god blanding av reinsdyrkjøtt.