Finnbiff med spennende smaker, søtpotet fersk, gurkemeie og fersk koreander
Oppskrift med spennende smaker. Kombinasjonen av simple ingredienser gir gode kombinasjonsmaker. Med gurkemeie og fersk koreander blandet i rømmen gir det en utsøkt smakskombinasjon.

Forberedelse | 10 minutter |
Koke/steketid | 15 minutter |
Passive Time | 30 minutter |
Porsjoner |
personer
|
- 500 g Finnbiff
- 1 ss Tinesmør til stekingen
- 1/3 stk Søtpotet stor
- 1 stk søtpaprika
- 125 g Sukkererter
- 2 stk Gurkemeie fersk
- Koreander fersk
- 4 ss Rømme laktosefri
- Rapsolje til steking av grønnsaker
- salt
- Tellicherrypepper
Ingredienser
|
![]() |
Skrell søtpoteten og del opp i tynne skiver. Stek på sterk varme, til den blir gyllen på begge sider.
Vask og skjær i skiver en-to stk fersk gurkemeie.
Hakk opp søtpaprika. Tilsett sammen med sukkererter og gurkemeie i pannen og stek i ca 2 minutter til.
Bruk tinesmør. Brun finnbiffen på sterk varme med salt og pepper, eller valgfritt krydder. Vær forsiktig, reinkjøttsmaken skal ikke krydres bort.
Hakk opp koreander i småbiter og tilsett i en liten rømmeskål. Ta godt i, det er godt med fersk koreander.
Legg opp på fat. Velbekomme!