Finnbiffwrap

Finnbiffwrap

En annerledes måte å bruke finnbiff på. Wrap er noe som faller i smak blant de fleste, voksne som barn. Oppskriften er enkel å følge, passer i mange settinger og smaker dessuten skikkelig godt! Arrangerer du middager, barneselskaper, har vennebesøk eller kanskje du bare har lyst på et enkelt og apetittvekkende måltid for deg selv? Uansett er denne oppskriften gull verdt både til hverdager og til mer festlige anledninger.

Print Recipe
Finnbiffwrap
Forberedelse 10 minutter
Koke/steketid 10 minutter
Passive Time 25 minutter
Porsjoner
personer
Forberedelse 10 minutter
Koke/steketid 10 minutter
Passive Time 25 minutter
Porsjoner
personer
Notater

Sett på stekeovnen og sett inn tortillawrappene i forvarmet ovn. Følg anvisningene på pakken. Skjær opp søtpoteten i terninger og hakk champignon og purreløk i mindre biter.  Riv av to eller tre stk hjertelalatblad og hakk opp.

Finnbiffwrap-i-lefse

 

Stek søtpoteten i 2-3 minutter på litt sterk varme.

Finnbiffwrap-sotpotet-finnbiff

 

Ha i  champignon og purreløk. Stek i noen minutter til.

Finnbiffwrap-sotpotet-champignin-finnbiff-purrelok

 

Ha i finnbiff, maldonsalt og tellicherrypepper, eventuelt vanlig salt og pepper i en annen stekepanne. Stek i 4-5 minutter, pass på å fordele kjøttet jevnt i pannen og skille finnbiffbitene fra hverandre.

Finnbiffwrap-Finnbiff-i-panne

 

Legg opp på fat. Start med hjertsalat, legg deretter grønnsakene, kjøttet, litt rømme og gressløk på toppen. Rull sammen og server. Du kan også rulle inn den ferdige wrapen i aluminiumfolie om ønskelig.

Finnbiffwrap-finnbiff

Server.

Her kan du enkelt handle finnbiff som enkeltpakker, i en finnbiffkasse eller blandet med annet reinsdyrkjøtt i en hverdagskasse.

167,-/pk
kr 167 inkl MVA
kr 1.810 inkl MVA

Bestill i nettbutikken

kr 1.810 inkl MVA

Se våre utvalgte reinkjøtt produkter!

638,-/kg
kr 255kr 638 inkl MVA