Finnbiffwrap
En annerledes måte å bruke finnbiff på. Wrap er noe som faller i smak blant de fleste, voksne som barn. Oppskriften er enkel å følge, passer i mange settinger og smaker dessuten skikkelig godt! Arrangerer du middager, barneselskaper, har vennebesøk eller kanskje du bare har lyst på et enkelt og apetittvekkende måltid for deg selv? Uansett er denne oppskriften gull verdt både til hverdager og til mer festlige anledninger.

Forberedelse | 10 minutter |
Koke/steketid | 10 minutter |
Passive Time | 25 minutter |
Porsjoner |
personer
|
- 0,5 kg Finnbiff
- 1/2 stk Søtpotet stor
- 1/3 stk purreløk
- 1 stk champignon stor
- 3 stk Hjertesalat blad
- 3 stk Tortillawraps
- maldonsalt
- Tellicherry pepper
- Laktosefri rømme
Ingredienser
|
![]() |
Sett på stekeovnen og sett inn tortillawrappene i forvarmet ovn. Følg anvisningene på pakken. Skjær opp søtpoteten i terninger og hakk champignon og purreløk i mindre biter. Riv av to eller tre stk hjertelalatblad og hakk opp.
Stek søtpoteten i 2-3 minutter på litt sterk varme.
Ha i champignon og purreløk. Stek i noen minutter til.
Ha i finnbiff, maldonsalt og tellicherrypepper, eventuelt vanlig salt og pepper i en annen stekepanne. Stek i 4-5 minutter, pass på å fordele kjøttet jevnt i pannen og skille finnbiffbitene fra hverandre.
Legg opp på fat. Start med hjertsalat, legg deretter grønnsakene, kjøttet, litt rømme og gressløk på toppen. Rull sammen og server. Du kan også rulle inn den ferdige wrapen i aluminiumfolie om ønskelig.
Server.