Finnbiffwrap
Porsjoner Forberedelse
3personer 10minutter
Koke/steketid Passive Time
10minutter 25minutter
Porsjoner Forberedelse
3personer 10minutter
Koke/steketid Passive Time
10minutter 25minutter
Notater

Sett på stekeovnen og sett inn tortillawrappene i forvarmet ovn. Følg anvisningene på pakken. Skjær opp søtpoteten i terninger og hakk champignon og purreløk i mindre biter.  Riv av to eller tre stk hjertelalatblad og hakk opp.

Finnbiffwrap-i-lefse

 

Stek søtpoteten i 2-3 minutter på litt sterk varme.

Finnbiffwrap-sotpotet-finnbiff

 

Ha i  champignon og purreløk. Stek i noen minutter til.

Finnbiffwrap-sotpotet-champignin-finnbiff-purrelok

 

Ha i finnbiff, maldonsalt og tellicherrypepper, eventuelt vanlig salt og pepper i en annen stekepanne. Stek i 4-5 minutter, pass på å fordele kjøttet jevnt i pannen og skille finnbiffbitene fra hverandre.

Finnbiffwrap-Finnbiff-i-panne

 

Legg opp på fat. Start med hjertsalat, legg deretter grønnsakene, kjøttet, litt rømme og gressløk på toppen. Rull sammen og server. Du kan også rulle inn den ferdige wrapen i aluminiumfolie om ønskelig.

Finnbiffwrap-finnbiff

Server.

Her kan du enkelt handle finnbiff som enkeltpakker, i en finnbiffkasse eller blandet med annet reinsdyrkjøtt i en hverdagskasse.

174,-/pk
kr 174 inkl MVA
kr 1.810 inkl MVA

Bestill i nettbutikken

kr 1.810 inkl MVA

Se våre utvalgte reinkjøtt produkter!

638,-/kg
kr 255kr 638 inkl MVA