Porsjoner | Forberedelse |
3personer | 10minutter |
Koke/steketid | Passive Time |
10minutter | 25minutter |
|
|
Sett på stekeovnen og sett inn tortillawrappene i forvarmet ovn. Følg anvisningene på pakken. Skjær opp søtpoteten i terninger og hakk champignon og purreløk i mindre biter. Riv av to eller tre stk hjertelalatblad og hakk opp.
Stek søtpoteten i 2-3 minutter på litt sterk varme.
Ha i champignon og purreløk. Stek i noen minutter til.
Ha i finnbiff, maldonsalt og tellicherrypepper, eventuelt vanlig salt og pepper i en annen stekepanne. Stek i 4-5 minutter, pass på å fordele kjøttet jevnt i pannen og skille finnbiffbitene fra hverandre.
Legg opp på fat. Start med hjertsalat, legg deretter grønnsakene, kjøttet, litt rømme og gressløk på toppen. Rull sammen og server. Du kan også rulle inn den ferdige wrapen i aluminiumfolie om ønskelig.
Server.