Grovpølse med kesamdipp og ferske grønnsaker
Er du lei av smakløse pølser, skal du prøve vår grovpølse! Saftfull og med pirrende smaksopplevelser for den kresne. Oppskriften er perfekt for to personer til et herlig hverdagsmåltid.

Forberedelse | 5 minutter |
Koke/steketid | 13 minutter |
Passive Time | 20 minutter |
Porsjoner |
personer
|
- 1 stk Grovpølse ca 300g
- 2 stk Champignoner store
- 1 stk Tomat stor
- 4 stk Sjalottløk
- 2 stk Reddik
- 1/2 stk Hvitløksfedd
- 2 ss Mager Kesam
- Dill
- søtpaprika
- Tellicherry pepper
Ingredienser
|
![]() |
Grovpølsa må være romtemperert før tillaging. Da får du den beste smaken.
Ingredienser:
Kok opp vann. La grovpølsa trekke i 15 minutter i kjelen mens du lager resten av maten. Pølsevannet skal ikke saltes.
Start med å dele opp reddik, hvitløkfedd og persille og bland i en skål.
Bland i 2 ss kesam, litt søtpaprika (glemte paprikaen på det forrige bildet) og pepper.
Del opp championer, sjalottløk og tomaten. Stek på litt sterk varme i 3-4 minutter
Grovpølsa er ferdig etter ca 13-15 minutter. Lag en stripe og riv av skinnet.
Et nydelig måltid meg grovpølse og masse gode smaker, deles med den som betyr mest for deg<3 Pynt med litt dill og fersk reddik. Riv av stilken på dillen da den er ubehøvlig. Velbekomme, sier jeg da!