Grovpolse med kesamdipp og ferske grønnsaker
Porsjoner Forberedelse
2personer 5minutter
Koke/steketid Passive Time
13minutter 20minutter
Porsjoner Forberedelse
2personer 5minutter
Koke/steketid Passive Time
13minutter 20minutter
Ingredienser
Notater

Grovpølsa må være romtemperert før tillaging. Da får du den beste smaken.

Ingredienser:

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-raavarer

Kok opp vann. La grovpølsa trekke i 15 minutter i kjelen mens du lager resten av maten. Pølsevannet skal ikke saltes.

 

Start med å dele opp reddik, hvitløkfedd og persille og bland i en skål.

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-dill-reddik-hvitlok

 

Bland i 2 ss kesam, litt søtpaprika (glemte paprikaen på det forrige bildet) og pepper.

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-dipp

 

Del opp championer, sjalottløk og tomaten. Stek på litt sterk varme i 3-4 minutter

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-i-panne

 

Grovpølsa er ferdig etter ca 13-15 minutter.  Lag en stripe og riv av skinnet.

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker-grovpolse

 

Et nydelig måltid meg grovpølse og masse gode smaker, deles med den som betyr mest for deg<3 Pynt med litt dill og fersk reddik. Riv av stilken på dillen da den er ubehøvlig. Velbekomme, sier jeg da!

Grovpolse-med-kesamdipp-og-ferske-gronnsaker

Grovpølse er saftig og god på smak. Fordi det er en 100% kjøttpølse, smaker det noe annet enn det du er vant med via butikk. Vi lager den fra bunnen av, som det ble gjort på norske gårder før. Sjekk blandingen i «kjapt og godt kassen»

298,-/kg
kr 179kr 298 inkl MVA