Porsjoner | Forberedelse |
2personer | 5minutter |
Koke/steketid | Passive Time |
13minutter | 20minutter |
|
|
Grovpølsa må være romtemperert før tillaging. Da får du den beste smaken.
Ingredienser:
Kok opp vann. La grovpølsa trekke i 15 minutter i kjelen mens du lager resten av maten. Pølsevannet skal ikke saltes.
Start med å dele opp reddik, hvitløkfedd og persille og bland i en skål.
Bland i 2 ss kesam, litt søtpaprika (glemte paprikaen på det forrige bildet) og pepper.
Del opp championer, sjalottløk og tomaten. Stek på litt sterk varme i 3-4 minutter
Grovpølsa er ferdig etter ca 13-15 minutter. Lag en stripe og riv av skinnet.
Et nydelig måltid meg grovpølse og masse gode smaker, deles med den som betyr mest for deg<3 Pynt med litt dill og fersk reddik. Riv av stilken på dillen da den er ubehøvlig. Velbekomme, sier jeg da!