Reinburger i innbakt pizza
Lørdagskos er stikkordet i denne deilige retten. Vi bruker reinsdyrburger som kjøttfyll, nydelig. Om ikke alle bitene blir spist opp har du utmerket mat dagen etterpå. Sett i mikroen eller 8-10 min i bakeovn 180’C.

Forberedelse | 20 min |
Koke/steketid | 20 min |
Passive Time | 50 min |
Porsjoner |
Personer
|
- 4 stk Reinsdyrburger
- 4 ss Tomatpure
- 100 g Revet ost
- 1 stk champignon stor
- 25 g Basilikum fersk
- 4 ts Pesto
- 1 stk Crispisalat
- 1 stk rødløk
- 1 stk Paprika
- Balsamikosirup evt ønsket dressing
Ingredienser
|
![]() |
Slik lager du en perfekt pizzabunn.
http://www.klikk.no/mat/spise/article411645.ece
Tilbered pizzabunn etter oppskriften. La heve til dobbel størrelse. Kjevle ut deigen til en sirkel, ca 40cm i diameter. Sett den til heving i ytterligere 10 min for å få luftigere bunn. Sett ovnen på 250'C(Varmluftsovn)
Etter ca 10 min, legg pizzabunnen forsiktig over på bakepapir. Den skal brettes sammen, slik at når den skal i ovnen, er det kun en halvsirkel.
Fordel tomatpure på halve bunnen. Lag riss i deigen slik at det blir 4 pizzabiter. Fordel osten, stekt champignon og fersk basilikum på de 4 delene.
Skjær burgerne på hver sin side, til en trekantform. Legg på pizzabunnen, smør over litt pesto, brett resten av pizzadeigen over fyllet. Press toppen av deigen slik at det passer med de fire bitene du risset opp. Pensle toppen med litt vann.
Stek pizzaen i ovnen i ca 15-17 min eller til den er gyllen.
Serveres med enkel salat med nydelig balsamicosirup.