Hjertesalat med reinsdyr filetgarnityr og rømme
Porsjoner Forberedelse
2personer 10minutter
Koke/steketid Passive Time
5minutter 20minnutter
Porsjoner Forberedelse
2personer 10minutter
Koke/steketid Passive Time
5minutter 20minnutter
Ingredienser
Notater

Ingredienser:

Raavarer-til-hjertesalat-med-filetgarnityr-og-rmme

 

Del champignon i 6 biter og bland i skål sammen med hakket purreløk. Ha i 1 ss olivenolje, hakket timian og salt.

Gronnsaker-til-hjertesalat-med-filetgarnityr-og-romme

 

Rør sammen rømme og tyttebær evt tyttebærgele , ha i litt akasiehonning. Tilsett 1 ts cognac om ønskelig.

romme-til-hjertesalat-med-filetgarnityr-og-romme

 

Skjær fileten i passelige stykker, ca 130g eller etter hvor mye dere vil spise. Ha på salt og pepper på begge sider.

 

Brun fileten på litt sterk varme på begge sider i ca 2 minutter for middels stekt/rosa inni. Man kan se at det pipler kjøttsaft fra toppen av fileten etter at den er vendt, da er den ferdig. La hvile på et varmt fat.

ytrefilet-til-hjertesalat-med-filetgarnityr-og-romme

 

Stek soppen og tilbehøret i samme panne som fileten i ca 2 minnutter til den er gyllen.

 

Ta av blader av hjertesalaten og del i to. Legg opp på fat. Skjær ytrefilet i ca 1,5 cm skiver og legg opp sammen med grønnsakene. Ha tyttebærrømme på sidene.

 

Hjertesalat-med-filetgarnityr-og-tyttebaerromme

Velbekomme.

Kjøp trygt og enkelt reinsdyr ytrefilet via oss. Du kan velge enkeltpakker eller en ferdig reinkasse med flere gode produkter.

638,-/kg
kr 255kr 638 inkl MVA