Porsjoner | Forberedelse |
2personer | 10minutter |
Koke/steketid | Passive Time |
5minutter | 20minnutter |
|
|
Ingredienser:
Del champignon i 6 biter og bland i skål sammen med hakket purreløk. Ha i 1 ss olivenolje, hakket timian og salt.
Rør sammen rømme og tyttebær evt tyttebærgele , ha i litt akasiehonning. Tilsett 1 ts cognac om ønskelig.
Skjær fileten i passelige stykker, ca 130g eller etter hvor mye dere vil spise. Ha på salt og pepper på begge sider.
Brun fileten på litt sterk varme på begge sider i ca 2 minutter for middels stekt/rosa inni. Man kan se at det pipler kjøttsaft fra toppen av fileten etter at den er vendt, da er den ferdig. La hvile på et varmt fat.
Stek soppen og tilbehøret i samme panne som fileten i ca 2 minnutter til den er gyllen.
Ta av blader av hjertesalaten og del i to. Legg opp på fat. Skjær ytrefilet i ca 1,5 cm skiver og legg opp sammen med grønnsakene. Ha tyttebærrømme på sidene.
Velbekomme.